Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man tar bort bensintanken på en 1989 Jeep Wrangler

Ta bort bensintanken från 1989 Jeep Wrangler och ersätta den med en eftermarknad eller originalutrustning (OE) ersättning tar bara ett par timmar och grundläggande handverktyg. Innan du börjar, se till att bensintanken är tom (eller så nära det som möjligt) för att minska vikten på tanken och möjligheten till ett spill. Tanken sitter mellan ramskenorna under den bakre av Jeep, hela vägen till den bakre delen av ramen. Saker du behöver
Jack
Jack står
Wrench in
Flat skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Placera en domkraft under den bakre av Jeep och höja fordonet från marken. Placera en uppsättning pallbockar under bakaxeln bostäder och sänka uttaget, vilket gör att Jeep att vila på läktaren.
2

Lokalisera de två muttrar på J-bultar på framsidan av gasen tank. Lossa muttrarna med en skiftnyckel, så tanken att sag på fästen. Nå mellan tanken och kroppen av fordonet och ta bort slangklämman från påfyllningsslangen på toppen av tanken.
3

Lossa kontaktstyckena kablage från terminalerna ovanpå tanken och ställ dem åt sidan. Placera en domkraft under mitten av tanken att stödja det, och sedan ta bort muttrarna från J-bultar.
4

långsamt sänka domkraften och tanken bort från ramen på lastbilen. Avlägsna stålband stöd från under tanken, och skjut sedan tanken ut från under den bakre delen av Jeep. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/73041.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.