Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Ny Transmission Vs. Ombyggnad

Många bilägare har att handskas med trasiga växellådor, något som förekommer på nästan varje bil förr eller senare. Det är aldrig ett tilltalande förslag, eftersom en felaktig överföring inte kan ignoreras och samtidigt är inte precis den billigaste sak att fixa. Mekanik erbjuder då två alternativ: nya eller ombyggda. Betydelse

Transmissioner reglerar och förmedlar kraften från motorn till drivlinan, vilket sätter dem under ständig stress. De är också oerhört komplex, bestående av dussintals rörliga precisionsdetaljer. Detta gör överföringar mycket känsliga för slitage. På toppen av det, försummar många bilägare att kontrollera deras transmissionsolja och utför transmission tjänsten som krävs. Resultatet: massor av trasiga växellådor
bilder Choice

När en bil behöver en ny växellåda, det finns inga undvika butiken.. Mekanik erbjuder oftast valet av ny eller ombyggd växellåda ersättare. Den mest uppenbara skillnaden är förarnas kosta. En ny växellåda kan kosta tre gånger eller mer än en ombyggd växellåda, och kan ta upp till en vecka att beställa. Ombyggnader brukar inte ta längre än tre dagar.
Skillnaden

Förutom pengar och tid, det är tillförlitligheten faktor att beakta. Ombyggda sändningar är mer hit och miss, och beror på kvaliteten på arbetet i butiken där förarna väljer att få sin bil fast. Nya växellådor har en full tillverkarens garanti, medan ombyggnader blir warrantied av butiken som gjorde arbetet.
Få det nya
p Detta är väldigt självförklarande. Nya sändningar för en viss bilmodell är inte annorlunda än den som lagt in av tillverkaren när det gjordes ursprungligen. De är bäst trimmad och lämpar sig bäst för de övriga komponenterna i bilen och är ny från grunden - utan använda komponenter ingår det

Omvänt
Ombyggnad. , gör en ombyggd växellåda kommer inte från tillverkaren och görs av enskilda butiker, därav inkonsekvent arbetets kvalitet. Processen låter enkelt: de hårda delarna i transmissionen,, fallet och kärnan är gjord av hård metall och sällan sönder. Dessa kan användas i återuppbyggnaden. Mjuka delar såsom packningar, tätningar, filter, ventiler och komponenter koppling ersätts i en ombyggnad vid behov.
Typer av återuppbygga
p Det finns flera kvaliteter av återuppbygga en transmission, från enkla byte av specifika, lätt-till-få-till delar till fullständiga renoveringar. Naturligtvis, ju mer omfattande operationen desto dyrare är den. Helst bör mekaniker kunna identifiera problemet utan alltför mycket undersökning, vilket gör en grundläggande ombyggnad möjligt. Under alla omständigheter måste alla nedbrytbara komponenter och vätskor bytas och fyllas på med tillverkarens specifikationer.
Överväganden
p Det är också frågan om renovering, ofta misstas för ombyggnad. De två är inte samma sak, även om renovering är någonstans mellan ombyggnad och få nya. I renovering är transmissionen inte arbetat med regelbundna mekanik. Istället avsedda anläggningar ersätter varje mjuk del, hålla bara kärnan. Detta är lite mer omfattande än en översyn, men tar längre tid och kostar mer.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/71297.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.