Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hyundai Strut Problem

Den automatiska stabilitetskontroll del av upphängningssystem i cirka 1.970 2006 Hyundai-modeller är i fokus för en återkallelse som inleddes den 29 juli 2005, enligt National Highway Traffic Safety Administration . NHTSA kampanjen ID-numret är 05V316000 Identifiering

Problem med bakre fjädring är mer sannolikt att uppstå på modeller med 3,3 - litersmotorer och antisladdsystem . Sonater och Azerras producerats från 5 maj 2005 till juni 10, 2005 , är bland de drabbade fordonen . Strut problem är inte lika vanligt på Hyundai I4 .
Elektronisk stabilitetskontroll

Elektronisk stabilitetskontroll identifierar över - styrning och aktiverar den främre utanför bromsen . I de drabbade modellerna kan ESC aktiveras i onödan . Test visade att den hydrauliska elektroniska styrenheten som krävs omprogrammering i enlighet med National Trafik och Motor Vehicle Safety Act . Ägarna till de drabbade fordonen kan också uppleva en thunking eller klunking ljud .
Solution

Hyundai återförsäljare kan rekommendera installation av en gummibussning ovanpå vänster och höger bak strut mounts eller ersättning av stöttor . Denna speciella jobb kräver cirka 30 minuters arbete .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/75210.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.