Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur Jumpstart Hyundai Veracruz

Bilbatterier rinna när bilen är avstängd och elektriska komponenter är fortfarande utnyttjas. Om din Hyundai Veracruz bil batteriet har tömts, är det möjligt att det kan sakna laddningen att stänga av motorn på. Hoppa starta bilen med hjälp av en annan fungerande bil är en idealisk lösning när en batteriladdare är inte lätt tillgänglig. Saker du behöver
Startkablar
Visa fler instruktioner
1

Position bilarna nära varandra så att de startkablar lätt kan nå klämmorna på båda batterierna. Se till att bilarna inte vidrör varandra och laddade batteriet om hur bilen är en 12 volts batteri.
2

Stäng av alla elektriska apparater och komponenter för att hålla elförbrukningen till ett minimum. Slå inte på strålkastarna under någon omständighet som de förbrukar för mycket el.
3

Clamp ena änden av den röda, positiva startkablar till det urladdade batteriets positiva "+" terminal, sedan klämma den andra änden till den positiva "+" terminal på laddat batteri
4

Clamp ena änden av den svarta, negativa kabeln till den laddade batteriets negativa. "-" terminal, sedan den andra änden till en fast, icke-rörliga metalliska punkt i Veracruz. Var noga med att inte koppla den till någon bränsleledningar eller delar som rör sig när motorn startar.
5

Vrid fungerande bilen på och rev sin motor till 2000 rpm. Vänta en stund och starta Veracruz motor. Ta bort de negativa och positiva startkablar från båda bilarna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/72941.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.