Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur du köper Ford Parts

Ford är en av de tre största inhemska biltillverkare i USA. Generellt sett är att få reservdelar till en Ford bil ganska enkel och snabb. Det finns några vanliga ställen att gå att få dessa delar, behöver du bara se till att du identifierar den högra delen som behöver bytas ut eller kan du ha några problem med din Ford. Instruktioner
1

Bestäm din exakta behov. Om du vet vad problemet är och upplevs du kan bara använda din erfarenhet för att felsöka ner till problemet delen. Om du inte har erfarenhet med bilar du kommer att behöva hjälp från en vän eller möjligen en Ford-certifierad mekaniker.
2

Kontakta din närmaste Ford-återförsäljare. Om du behöver få en reservdel som är original utrustning eller om du bara vill se till att du har den högra delen, kommer en Ford-återförsäljare har ett diagram på din bil som kan refereras för att bestämma den exakta delen.

Billiga 3

Köp delarna. Du kan beställa delar från Ford-återförsäljare eller köpa delar från en Biltema om det är en vanlig del av maskinvaran. Bildelsaffärer bär delar tillverkade av tredje part. Dessa delar varierar i kvalitet och kanske inte precis vad Ford använder.
4

Leta efter delar online. Det finns många online webbplatser som säljer Ford delar (se Resurser.) Vissa webbplatser tillhör oberoende bildelar företag och vissa är företagens Bildelsaffärer. Andra online delar butiker kan vara en enskild verksamhet eller ett gytter av bolag. När du köper något på nätet vara försiktig och använda sunt förnuft. Kolla in något företag innan du gör affärer med dem.
5

Kontakta en skroten om du har en äldre modell eller sällsynta Ford att nya delar inte är tillverkade för längre. En skroten kan också se om andra skräp varv över hela landet kommer att få den del du behöver.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/71207.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.