Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur du lura ut din 883 Sportster

En del av Harley mystik har alltid varit personalisering av cyklarna med sina ryttare. Länge sedan var billig, använde polisen och armén cyklar överskott avskalad och trimmad upp av män som hade att göra eller ändra många av sina delar. Nu personalisering av Harleys är en av motorns företagets viktigaste intäktskällor. Harley bjuder många enkla ändringar till sina motorcyklar i hopp om att sälja dig de delar du behöver. Så, kan vem som helst göra tre snabba förändringar. Utbyt standardsits för en du gillar bättre. Installera nya halsdukar för att göra din cykel lite snabbare. Och installera en sissy bar så hon inte kommer att falla av igen. Saker du behöver
Ny sits
Replacement halsdukar
Sissy bar
Sissy bar monteringssats
Phillips skruvmejsel eller insexnycklar
Open end skiftnycklar
Hylsnyckel och hex sockets
gänglåsningsmedel
Visa fler instruktioner
1

Avlägsna Allen eller Phillips skruv och bricka som fäster på baksidan av din plats till bakskärmen med en Phillips skruvmejsel eller insexnyckel. Ta bort sätet genom att dra upp sätet och rygg.
2

Installera en ny plats genom att trycka det nya sätet nedåt och framåt. Refasten sitsen fliken till fender med nyckel eller skruvmejsel.
3

Ta trim skruvarna på sidorna av bakskärmarna håller muttern inuti fender fortfarande med en öppen nyckel och vrida den exponerade bulthuvudet med en hylsnyckel och ingångar. Applicera gänglåsning (ett slags lim för bultar och skruvar) till dockning bultar medföljer en sissy bar mount.
4

Byt skruvarna du bara bort med sissy svärdsinfästning dockning bultar. Skruva löst de ursprungliga sexkantsskruvar och brickor inuti fender till ändarna av dockningsstation bultarna.
5

Skjut skårorna på de två sissy bar monteringsplattor på dockning bultarna. Dra åt muttrarna på dockning bultar med en öppen nyckel.
6

Stick sissy bar sidorna i öppningarna på fästplattorna. Säkra sissy bar till fästplattorna med Phillips huvudet eller insexskruvar medföljer sissy bar kit.
7

Lossa värmesköldar på dina avgasrör genom att öppna masken klämmor med en vanlig skruvmejsel.
8

Lossa de 4 bultarna som håller dina avgasrör till grenröret med en hylsnyckel och uttag.
9

Ta bort fästet som fäster din avgasröret till remdrift täcka med en öppen nyckel. Lossa klämman som ansluter halsdukar till header rören med hjälp av en skruvmejsel.
10

Lossa halsdukar från fästet till grenröret genom att lossa de fyra skruvarna avgas fäste med en öppen nyckel. Dra halsdukar från avgasrören.
11

Byt ut de gamla ljuddämparna med de nya ljuddämparna. Kläm de nya ljuddämparna till de gamla rören.
12

Anslut avgasröret till fästet till grenröret och remdrift locket. Dra åt bultarna avgas grenrör fläns och dra åt värmesköldar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/75090.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.