Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur Jämför Extended bil garantier

Utökade garantier finns som en komplett stötfångare till stötfångare garanti (som omfattar alla men underhållet poster) eller en Powertrain garanti (som täcker alla viktiga delar av motor och transmission), eller ibland en mindre version av stötfångare till stötfångare täckning. Garantierna kan köpas från en eftermarknad leverantör eller från tillverkaren genom ett återförsäljaravtal. Priser, körsträcka, självrisker och villkor skiljer sig mycket åt, så när man kan verka billigare, kan det inte ge dig den täckning du behöver. Lär dig att jämföra utökade bil garantier. Instruktioner
1

Välj en garanti som passar ditt fordon. Om du har en bil som saknar makt fönster och lås, behöver du förmodligen inte en utökad stötfångare till stötfångare garanti. Om du har alla klockor och visselpipor, som har en komplett stötfångare till stötfångare garanti kan tjäna sitt syfte väl, som soltak, uppvärmda säten eller navigationssystem kan bli dyrt för reparation eller utbyte.
2

Be om en lista över täckta poster för garantier du jämför. Medan de tekniska termer för säkerställda reparationer eller delar kan verka förvirrande, bör du ställa några frågor till garantin representant, så att du är säker på vad som omfattas och vad som inte är. Jämför utskrivna listor för att fastställa likheter och skillnader, och ställa frågor om du hittar några säkerställda objekt saknas avtal du jämför.
3

Jämför termen och körsträcka för din garanti. Du bör be om täckning som passar din körning behov, t.ex. ett 15.000-mil per år i stället för en 10.000 miles-per-år bidrag om du pendlar. För dem som inte kör mycket, de åren är viktigare än den körsträcka, såsom ett fyraårigt, 40.000 mil-per-term garanti under två år, 40.000 mil-per-sikt.

4

Jämför priser och självrisker. När du har fastställt jämförbar täckning och en term som passar dina behov, ägna stor uppmärksamhet åt den avdragsgilla. Du bör notera att självrisker debiteras per incident, så se till att du väljer en prisvärd självrisk, även om vissa garantier är tillgängliga utan självrisk.
5

Fråga där du kan serva din bil. Om du köper från en tillverkare, kan du använda något av samma fabrikat, ny-bilhandlare. Utökade garantier brukar accepteras av någon affär som använder bolaget. Ta reda på om du förväntas betala först och senare skall återbetalas, eller ringa runt till butiker i ditt område för att fråga om de tar den garanti som du funderar på att köpa.
6

Fråga om garantin är överförbar. Detta innebär att om du säljer din bil under avtalsperioden, kan du erbjuda resten av täckningen med din försäljning. Eller, fråga om du kan proportionellt tillbaka någon av kontraktet omkostnadsbeloppet ska du upphäva garantin vid en senare tidpunkt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/73372.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.