Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur intall chocker på en Sportster

Sportster chocker är oftast 13.5 inches lång. Installera kortare stötdämpare kommer något att påverka den del av motorcykeln ramgeometri kallas "spår." Trail är förhållandet mellan avståndet från axeln till marken på baksidan av cykeln och avståndet från centrum av styrningen halsen till marken på framsidan av cykeln. Radikal Leden är en anledning till varför de mest extrema ser anpassade cyklar brukar inte hanterar bra. Du bör vara medveten om ramgeometri om du byter din Sportster chocker med längre eller kortare sådana. Installera nya chocker är en mycket enkel uppgift. Saker du behöver
Motorcykel jack
Hylsnyckel
Allen eller Hex uttag
gänglåsningsmedel
Momentnyckel
Visa fler instruktioner
1

Ta bort alla tillbehör som sadelväskor, som begränsar tillgången till stötdämparna. Höj Sportster på en motorcykel jack precis tillräckligt hög så att cykeln är upprätt och inte lutar kvar på stativet.
2

Ta bort den nedre chock montera skruv, bricka och mutter ur gamla, höger chock absorbator. Ta bort senaste Harley chocker med en insexnyckel och äldre eller icke-Harley chocker med hylsnyckel och sexkantshål. Spara hårdvaran för återanvändning.
3

bort den övre chock montera skruv, bricka och mutter ur gamla, höger stötdämpare och spara hårdvara. Ta bort den vänstra stötdämparen på samma sätt som du tagit bort den rätta.
4

Måla montering gängor med gänglåsning och skruva de nya stötdämparna till Sportster med den ursprungliga hårdvaran. Dra åt bultarna till 50 ft-lbs. vridmoment med en insexnyckel eller sexkantshål och en momentnyckel.
5

Nedre och ta bort domkraften. Sitt på cykeln, studsa upp och ner och kolla för bindning.
6

tillbaka några tillbehör.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/75084.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.