Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

10 tips för en begagnad VW Transaxle

Köpa begagnade delar är ett bra sätt att spara pengar på gör-det-själv bil underhåll. De är mycket billigare än nya delar och kan hittas i överflöd. Ett gott skick använt en del, som en VW transaxel, kan pågå nästan lika länge som en ny del om den används och installeras på rätt sätt. Det finns fortfarande några saker att tänka på när du väljer second hand. Know Your Part


Det finns massor av olika VW-modeller och år, så se till att du känner till det specifika transaxel du behöver. Kontrollera all dokumentation som följde med din bil för att få nödvändig del information så att du kan peka ut den exakta delen som du behöver för att få.
Look Online

Leta på nätet för olika sätt att få din del. Kontrollera auktionssajter och bil forum entusiast för mer information om hur du får till din behövs del. Addera ditt lokala lösningar

Sök lokalt. Kontrollera tidningar och lokala publikationer för människor som säljer delar. Butiker som Pick-n-Pull finns över hela Amerika och är specialiserade på begagnade bildelar. Plus, de kräver att du tar bort den delen ur sina ursprungliga bilar och spara ännu mer pengar.
Shop Around

Vare sig du letar lokalt eller online, inte sluta när du har hittat en transaxel. Titta på andra alternativ för att säkerställa att du får bästa möjliga pris.
Kontrollera skador

Inspektera del för eventuella skador. Kontrollera om det finns sprickor eller stötar, eftersom dessa kan försämra effektiviteten av växellådan och förkorta dess livslängd.
Visa info från säljaren

Be personen eller företaget säljer du delen för information om historia av växellådan. Fråga om hur många miles har lagts på den och när den installerades. Försök att hitta en del med så lite körsträcka som möjligt.
Kontrollera Förfalskade delar
p Det finns en marknad där ute för förfalskade fordonsdelar. Se till att den del du köper är legitimt. Om du köper på nätet, be om bilder av delar, inklusive eventuella etiketter eller skriva på växellådan. Om du köper personligen, ser det över. Ett enkelt sätt att upptäcka en bedräglig del är att leta efter eventuella stavfel i någon text, logotyper, förpackningar eller på själva delen.
Garanti

alltid vara säker på att be säljaren om den delen kommer med en garanti. Dessa är inte bara begränsat till nya delar. Garantin förmodligen inte kommer att vara så robust som det skulle vara på en ny del, men du ska vara glad att du har det, om det är dags att använda den.
Installation

Se till att du vet hur man installerar en del innan det själv. Investera i servicemanualen för din bil är en bra idé. Den kommer att innehålla visuella instruktioner för hur du installerar växellådan, samt svara på eventuella frågor du har om att ta bort den ursprungliga.
Be om hjälp

Be någon med uppleva i bilen underhåll för tips om hur man korrekt installera växellådan i din VW. Det är bättre att få hjälp innan situationen vänder allvarlig och den del eller ditt fordon utsätts för skada.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/75085.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.