Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man byter ett signalljus på en 1996 Subaru Impreza Outback

blinkers lampor på din 1996 Subaru Impreza är 1156 eller 194 lökar tillgängliga från de flesta bildelar återförsäljare och Subaru återförsäljare. När en främre eller bakre blinkers glödlampa misslyckas på din Impreza, byta glödlampor hemma för att få bilen tillbaka på vägen inom några minuter utan att behöva tillbringa tid i ett servicecenter väntrum. Saker du behöver
stjärnskruvmejsel
Visa fler instruktioner
Front Turn Signal
1

Ta bort de två skruvarna på linsskyddet med en stjärnskruvmejsel. Dra linsaggregatet framåt tills ledningsnätet är åtkomlig. Tryck på fliken på ledningar anslutning, och dra isär.
2

Vrid lampan och sockeln moturs, dra ut den i ljuset montering. Vrid glödlampan moturs och ta bort den från sockeln. Sätt i den nya lampan i sockeln och vrid den medurs.
3

Placera ljuset montering i fronten på bilen, och fäst det med skruvarna. Dra åt skruvarna med en stjärnskruvmejsel. Upprepa proceduren på motsatt ljus om det behövs.
Bakre Turn Signal
4

Öppna den bakre luckan på Impreza Outback upplagan. Dra bort luckan från baksidan av bakljusaggregat.
5

Vrid sockelenheten moturs för att ta bort den från ljus. Vrid glödlampan moturs och dra den rakt ut från uttaget. Sätt i den nya lampan i sockeln och vrid den medurs.
6

Skjut tillbaka locket på bakljusaggregat. Upprepa proceduren på motsatt ljus om det behövs, och stäng sedan den bakre luckan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/72838.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.