Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man byter PCV ventil i en Plymouth Voyager

Den positiva vevhusventilation (PCV) ventil utgör en viktig del av din Plymouth Voyager ventilationssystem. Om PCV ventilen inte fungerar, kan det orsaka din motor att slå tillbaka eller inte ingripa på grund av en ansamling av trycket. Om din PCV ventilen behöver bytas, kan du ersätta enkelt ventilen på din Voyager med en 3,0 motor i några enkla steg. Saker du behöver
15mm ringnyckel
Visa fler instruktioner
1

Leta PCV-ventilen till höger om din Voyager motor på insugningsröret. Du hittar det genom att följa den stora slangen fäst den vid den öppna änden.
2

reda på om din PCV ventilen behöver bytas. Om luften inte flöda fritt, då du kommer att behöva köpa en ny PCV ventil för din Voyager.
3

Köp en PCV ventil för din 3,0 Plymouth Voyager från Car Stuff. Du kan beställa den ursprungliga utrustningen ersättning för Voyagers tillverkade mellan åren 1991 och 2000.
4

bort vakuumslangen ansluten till PCV-ventilen för att starta ersättare. Använd en 15mm ringnyckel för att ta bort PCV-ventilen och kassera den.
5

Använd hylsnyckel att installera nyinköpta PCV ventil på din Plymouth Voyager. Väl på plats kan du sätta tillbaka slangen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/71004.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.