Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man installerar Boards I Utility Trailers

Utility vagnar är utrustade med bara ram hjul, oftast säljs för mycket mindre än kompletta släp och kan ge en utmärkt metod för att transportera dina varor från en plats till en annan. Lägga din egen trä golvbrädorna är ett projekt som de flesta gör-det-själv sinnade personer kan slutföra utan svårighet. De öppna, vinkeljärn ramar gör det enkelt att klippa och installera 2 av 6 behandlat virke för att skapa ett robust golv som kommer att stödja även de tyngsta laster för många år framöver. Saker du behöver
2x6 eller 2x8 virke
Måttband
Cirkulära sågar
Bordssåg
Drill bultar
vagn med muttrar och brickor
Hammer
Hylsnyckel

Visa fler instruktioner
1

Mät ramen från insidan läppen till insidan läppen, framifrån och bakåt. Klipp tillräckligt behandlad 2 av 6, eller 2 av 8 virkesbitar att täcka hela golvytan på släpvagnen. Skär dem till rätt längd för att passa i ramen från framsidan till baksidan. Om hjulhusen skuren i släpet våningen på sidorna, mät och kapa bitar att passa bakom och framför dem också. Använd en cirkelsåg för att göra nedskärningar.
2

Lägg korten i ramen och numrera dem från vänster till höger. Om det behövs, skär ett kort för att passa längs den högra kanten på ett bord såg. Märk upp bulthålen från undersidan av ramen på styrelserna. Ta korten från vagnen och borra hål genom brädor med lite samma diameter som diametern på bulthålen, som vanligtvis 5/16 tum.
3

Flytta styrelser i trailern golvet och kör en vagn bult, så länge som tjockleken på skivorna, plus trailer frame material, plus ½ tum. Tryck på bultarna hem ordentligt i hålen för att försiktigt sänka huvudet in i sargen för att hålla dem på plats.
4

Montera en bricka och mutter i botten av varje vagnsbultarna från undersidan av släpvagnen. Dra åt muttrarna med en skiftnyckel för att slutföra installationen av dina brädor släpvagn golv.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/74854.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.