Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur kan vi minska oljetemperaturen på en Harley-Davidson

De flesta Harley-Davidsons har luftkylda motorer, och två faktorer bidrar till deras överhettning. Harleys levereras från fabriken avstämda så att den gas-luftblandningen som förbränner i cylindrarna har för mycket luft och inte tillräckligt med gas. Ett sådant tillstånd brukar kallas antingen "kör lean" eller "rinnande varmt." För att lättare kunna uppfylla miljömål, har Harley tagit flera steg, från täta förgasare till att göra bränsle injektioner svårt att programmera, som gör det svårt att korrigera felaktig fabriken tuning. Det enklaste sättet att minska motor-och oljetemperatur är att installera en oljekylare. Saker du behöver
Oljefilternyckel
dräneringskärlet
Hylsnyckel och uttag
gänglåsningsmedel
Allen skiftnycklar
Box skiftnycklar
Sax
Skruvmejslar
Wire fräsar
Kabelskalare
KRYMPSLANG
Värmekanon
Visa fler instruktioner
1

Lossa och demontera, men koppla inte, spänningsregulatorn och botten av ramen nedåt rör, med användning av en hylsnyckel. Låt spänningsregulator hänga ner stöds av ledningsnätet.
2

Ta bort oljefiltret med en oljefilternyckel. Tappa av oljan i en kastrull.
3

Separat halvorna av oljefilter adapter ingår i din oljekylare kit. Ställ den bakre delen av adaptern på plats på oljefiltret fästet och trä en-tums låsmutter på oljefiltret monteringstapp.
4

Dra åt låsmuttern med en en-tums uttag och hylsnyckel. Applicera gänglåsning på adaptern skruvar som ingår i satsen.
5

Skruva fast den främre halvan av den passande adaptern till den bakre halvan med adapter skruvarna. Vrid skruvarna med en insexnyckel. Dra åt skruvarna på både framsidan och baksidan av oljefilteradaptern.
6

Bifoga men dra inte åt de två vinklade fästen medföljer kylaren kit till spänningsregulatorn monteringstappar. Installera spänningsregulator på de vertikala hålen i de vinklade parentes. Dra spänningsregulatorn skruvarna med en hylsnyckel.
7

Fäst oljan tråd svalare marken till höger monteringsstöd. Dra åt muttrarna och hårdvara från din svalare kit till monteringsnitarna med en hylsnyckel.
8

Placera den förmonterade oljekylare ovan och vilar på spänningsregulatorn. Sätt i skruvarna och distanser som ingår i ditt kit genom kylaren enheten och tvärstag. Dra åt kylaren enheten monteringsverktyg med en insexnyckel.
9

Anslut oljeledningarna som medföljde satsen till oljefilter adapter. Dra åt slangklämmorna med en skruvmejsel. Montera ett nytt oljefilter på oljefilteradaptern.
10

Skär linjerna oljekylare till längd med sax. Fäst de öppna ändarna av ledningarna till de kallare beslag och säkra med slangklämmor. Dra åt slangklämmorna med en skruvmejsel.
11

Dra den röda ström-ledningar från kylaren upp ramen till strålkastaren. Klipp kabeln till rätt längd med avbitare. Skala oljekylaren strömkabeln och skarva den till strålkastaren strömkabeln.
12

Täck skarven med krympslang. Krymp slangen med en värmepistol.
13

Skjut oljekylaren locket på plats. Dra åt de två översta och nedersta två skal-skruvarna med en skruvmejsel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/74941.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.