Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man tar bort baksätet i en Toyota Celica

Ta bort baksätet från din Toyota Celica kan vara nödvändigt för vissa reparationer. Om du behöver ändra mattan eller om själva sätet behöver lite reparation. Stolen kommer ut i ett stycke så det kommer att göra jobbet lättare att ha en andra uppsättning händer tillgängliga när du är redo att ta bort stolen från bilen. Om du byter ut stolen, kan du hitta en bra ersättare sits genom en bärgning gård eller källa en ny genom återförsäljare. Saker du behöver
Hylsnyckelsats
Ratchet
Visa fler instruktioner
1

öppna dörren, luta framsätet framåt och komma in i den bakre delen av bilen . Lyft sittdynorna under den främre, mitt i sätet för att ta bort den undre kudden från spärrarna.
2

Luta ryggstöden framåt och hitta fästet i mitten av sätet på golvet . Tre skruvar fast den. Ta bort de tre skruvarna med en hylsa och spärrskaft ställ dem åt sidan.
3

Flytta till den yttre kanten av stolen där den möter sidoväggen av bilen. Leta fästet där och ta bort bulten med en hylsa och spärrskaft. Upprepa detta på motsatt sida av bilen. Ställ bultarna åt sidan på en säker plats.
4

Lyft baksätets sittdynor upp och skjut stolen ur dörröppningen. Har någon hjälpa dig att få ut sätet så att du inte skadar sätet eller bilens interiör om möjligt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/72131.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.