Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man reparerar en Amp Bilstereo

Det finns flera orsaker till att din bilstereo förstärkare skulle sluta fungera. I huvudsak är de flesta av problemen med förstärkaren inte för att slå på och av. På grund av mängden av trådar som är förknippade med en i bilen förstärkare, kan det vara en trial-and-error process för att försöka identifiera och åtgärda problemet med din förstärkare. Saker du behöver
Eltejp
Voltmeter
Borrmaskin
utbytessäkring
Högtalarkabel
Skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1 < p> Lokalisera den röda strömkabeln på vänster sida av förstärkaren och anslut ena änden av voltmeter till det. Om förstärkaren fungerar och känner igen en full anslutning kommer det ström på. Om det inte startar, då problemet ligger med inkoppling av förstärkaren.
2

Hitta den svarta kabeln på baksidan av förstärkaren märkt "Ground." Denna tråd ska anslutas till ett stycke exponerade materialet, som kommer att skapa den fullständiga krets som förstärkaren måste arbeta. Applicera lite eltejp till slutet av tråden och hålla sig till en bit av exponerad metall om kabeln inte är ansluten.
3

Hitta säkringen i säkringsterminalen till vänster motorn. Koppla den vita säkringen och byt ut den mot en ny. Om säkringen är trasig så ingen ström matas till förstärkaren eller i bilen ljud.
4

Ansök eltejp för varje tråd som kommer ut på baksidan av förstärkaren. Varje tråd som kommer ut från förstärkaren är delvis öppna för att tillåta anslutningar till säkringsterminalen. Emellertid kan det också orsaka elektriska kortslutningar. Tillämpa eltejp kommer att stoppa detta. Anslutningen till säkringsterminalen kommer inte att påverkas.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/74889.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.