Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man installerar bränslefilter på en 1994 Jeep Grand Cherokee

Byta bränslefilter på din Jeep Grand Cherokee kommer att bidra till att upprätthålla bränslesystemet och skydda Grand Cherokee s bränslespridare och motorn från skador. Bränslefiltret på 1994 Grand Cherokee sitter på förarsidan av ramen precis framför bränsletanken. Det är en hård linje matar den samt leder bort från det, som båda använder snabbkoppling beslag för att fästa dem till filtret kroppen. Ett nytt bränslefilter för din Jeep är tillgänglig från någon Biltema. Saker du behöver
Wrench set
Bränsletryck testkit
Gas kan
Jack
Jack står
Flat Socket skruvmejsel
uppsättning
Ratchet

Visa fler instruktioner
1

Koppla bort den negativa batterikabeln från batteriet med hjälp av en skiftnyckel för att lossa bulten och lyfta kabeln från batteriet. Isolera det från terminalerna. Tag bort påfyllningslocket från bensintanken.
2

Lokalisera bränsleporten trycktest på toppen av bränsleskenan på motorn. Skruva av locket från hamnen och skruva fast slangen från en bränsletryck testfigur kit på porten. Ta bort mätaren från slangen och tappa ut bränsle från järnväg till en bensindunk, avlasta byggs upp i bränslesystemet. Ta bort slangen från testporten och återblick det. (Obs: du inte kollar trycket med mätare, du bara använder mätaren slang för att dränera gas).
3

Lyft baksidan av jeep med en domkraft och stödja Jeep säkert på jack läktaren. Leta filtret under lastbilen, sedan lokalisera snabb-kopplar på varje ände av filtret. Använd en platt skruvmejsel för att bända upp låsfliken på snabbkopplingen, dra sedan linjen tillbaka, ta bort den från filtret.
4

Lokalisera bulten på filtret konsolen och ta bort den med en hylsa och spärrskaft. Ta ut filtret ur hållaren och kassera den. Montera ett nytt filter i fästet och dra åt bulten med en hylsa och spärrskaft.
5

Tryck snabbt ansluter på filtret ändarna, tryck sedan låsflikama ner för att säkra dem. Byt tanklocket på påfyllningsröret, sedan höja den bakre delen av Jeep av domkraften står med en domkraft. Ta läktaren och lägre jeepen till marken.
6

Installera den negativa batterikabeln på batteriet och dra kabeländen s bulten med en skiftnyckel. Vrid Grand Cherokee tändning på och låta bränslepumpen att bygga trycket i bränslesystemet innan Jeep.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/72391.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.