Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man tar bort den Vortex 4.3 insugningsrör

Vortec motorer har en virvel port i deras förbränningsrum, vilket gör att bränsle och luft blandas lättare. General Motors har tillverkat den sexcylindriga 4,3-liters Vortec motorer sedan 1985, främst för användning i lätta Chevrolet lastbilar tillverkade före 1995. Den insugningsröret är den del av motorn, och levererar bränsle /luft-blandning till cylindrarna. Proceduren för att ta bort insugningsröret är lika för alla i full storlek Chevrolet lastbilar tillverkade 1988-1995. Saker du behöver
Hylsnyckelsats
Rengör behållare
Visa fler instruktioner
1

ta bort kabeln från batteriets minuspol med en hylsnyckel. Tappa ur kylvätskan i kylaren i en behållare och försegla behållare för senare användning.
2

Koppla luftrenaren och distributören med en hylsnyckel. Lossa kablarna för farthållaren och accelerator från sina respektive konsoler.
3

Ta bort fästet för kompressor, generator och kabelstyrrullen från insugningsröret med en hylsnyckel. Lossa den elektriska ledningar och linjer vakuum från insugningsröret. Koppla avgasventilen avgasåterföring, om din bil är så utrustad. Ta bort bränsleledningen från insugningsröret.
4

loss värmaren röret och övre kylarslangen från kylaren. Koppla vakuumledningarna för servobromsar och avgasåterföringsventil, om ditt fordon så är utrustat. Koppla den elektriska ledningar från tändspolen.
5

Koppla bort eventuella kvarvarande fästen och sensorer från den högra sidan av insugningsröret. Lossa den elektriska ledningsnätet på den högra sidan av insugningsröret och skjut undan. Ta bort fästbultarna från insugningsröret med en hylsnyckel. Lossa insugningsröret och dess packningar från motorn.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/75154.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.