Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Tips om fastställande en 1997 Ford Aerostar sidoskjutdörren

Som 1997 Ford Aerostar skåpbilar ålder, blir sidoskjutdörren benägna att problem. De hydrauliska systemen kan läcka och hindra dörren från att öppnas på rätt sätt, och såsom bussningarna slitage, kan de orsaka dörren att släppa och misslyckas med att låsa korrekt. Leta efter några vanliga problem med denna van s skjutdörr. Hydraulsystem

hydraulsystemet hjälper luckan glida bakåt och framåt smidigt. Om det misslyckas, kan luckan bli kladdigt eller fastnat i stället helt och hållet. För att lösa detta problem, måste du byta ut de hydrauliska armar. Byta dessa vapen kommer att hjälpa dörren glider smidigt och rör sig i rätt riktning, det kommer också att hjälpa till att hålla dörren stängd genom att minska trycket på spärren
Problem Bussning
<. p> Bussningarna är hårda plastbitar som håller dörren på plats och förhindra vibrationer. Med tiden kommer bussningarna slitage och möjligen orsakar att dörren lossnar eller ur läge. Byte av bussningar kan sätta dörren tillbaka i linje och hjälpa till att stoppa eventuella problem med spärren inte fånga korrekt.
Fästbultar

bultar kan också blir sträckt och böjde sig över tiden. Denna typ av förslitning försvagar bultarna och får dem att bli mer benägna att misslyckas, dörren kan även flytta ur läge. Som med slitna bussningar, kan slitna bultar orsaka spärren att bli kladdigt eller lös.
Felaktig Smörjning

Smörjning kan orsaka dörren eller dess bana för att bli kladdigt eller ens fastnat på plats. Undersök gångjärn, leder och spår i dörren, om de ser torr, tillsätt all-fett på lederna. Skjuta luckan bakåt och framåt för att arbeta i fettet i kan förbättra driften av dörren.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/74437.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.