Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man installerar ett horn knapp en rattstång

Horn pads och hornknappar används vanligen under körning. Att låta bilens signalhorn, måste föraren trycka dynan eller knappen. Typiskt knappen som sitter på framsidan av ratten, för enkel åtkomst. Dynan eller själva knappen är kopplad direkt till hornet, som ligger i den främre delen av fordonet. Medan hornet systemet är relativt enkla, är det inte standard i alla fordon. Avlägsnande och installation process skiljer sig något, och mer precisa instruktioner kan hittas i en Haynes eller Chilton manual för din modell, märke och år. Saker du behöver
skruvmejsel inlindad i tejp
skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Öppna din bilens huv och lokalisera batteriet. Ta den negativa kabeln från den negativa polen. Ta sedan bort pluskabeln från pluspolen. Vänta fem minuter eller mer och låta ström kvar inuti bilen för att rinna ut. Detta är en säkerhetsåtgärd. Du vill inte dina krockkuddar misstag driftsätta. Det kan inte vara nödvändigt beroende på din exakta märke och modell, men det är alltid en bra säkerhetsåtgärd vid arbete på eller nära en bilens instrumentbräda.
2

Klättra in i förarsätet och titta på bilens styrning hjul och signalhorn knappen. Undersök knappen mycket noga. Vissa horn kuddar kan lätt bändas bort, men du måste se till att dynan inte interlock med några komponenter eller paneler på framsidan av ratten. Sätt en tejp lindad skruvmejsel vid kanten av dynan. Sakta bända dynan ur rattens fästklamrarna. Var försiktig när du gör detta, eftersom det finns kablar som ansluts till baksidan av dynan.
3

Undersök hornet knappen igen, om det verkar interlock med andra paneler och knappar på ratten hjulet. Demontera och ta av panelerna för att komma till knappen. I vissa modeller, som Ford pick-ups, kommer du att börja vid basen av kolonnen och avlägsna andra komponenter såsom airbag-modulen. När hindren är klar, kan knappen enkelt lyftas bort från ratten. Lossa kablarna från baksidan av knappen eller pad
4

. Det kommer att bli en enkel ledningsdragning kontakt. Du ska inte behöva oroa sig för klippning och pressning några kablar.
5

Ställ den gamla knappen åt sidan. Anslut bilens ledningar på baksidan av den nya dynan eller knappen. Sätt ihop styckena ratten i baksidan av hur du tog isär dem. Om du ratten har en enkel horn pad, anslut dynan till rattens fästklamrarna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/74825.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.