Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Bil Elsystem Felsökning

En bil som visar tecken på elektriska problem kan vara frustrerande , så många människor vägrar att mixtra med el . Men med rätt verktyg och information , kan även en nybörjare felsöka några av dagens vanliga auto elektriska problem . Kretsar & Spänning
Komponenter

i en elektrisk krets kan inte drivas utan spänning . Därför steg ett i felsökning för elektriska problem i ett fordon är att se om spänningen når kretsens belastning punkt, exempelvis en lampa . Ett test ljus eller voltmeter kommer att fungera bra när du utför denna kontroll .
Brytare och säkringar

frånvaro av spänning vid kretsens belastning punkt kan bero på säkringar eller problem med brytaren . Byte av säkringar kommer ofta bara leda till tillfälliga korrigeringar tills problemet som orsakade den trasiga säkringen i första hand hittas . En bygel kan användas för att kringgå en brytare , så att du kan kontrollera det . En fungerande krets : en icke - arbetande brytare .
Intermittent Felsökning

intermittent elektrisk frågor anses vara den svåraste typen att hantera , och ofta härrör från lösa anslutningar . På grund av detta kunde vicka på kablarna när de testar för ändringar i spänningen hjälpa avslöja platsen för dålig anslutning .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/74553.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.