Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man mäter en diameter Bränsleledning

Att bestämma storleken på en bränsleledning i ett fordon eller motorcykel är viktigt innan du sätter tillbaka det . Bränslet linje , tillsammans med de andra delarna av ett bränslesystem , är ansvariga för att leverera bränsle från bränslecellen in i förgasaren . Det är viktigt att ha rätt storlek så att fordonet fungerar effektivt . Storleken på bränsleledningen bestäms av den yttre diametern . Slutföra mätning är enkel och tar relativt få verktyg . Samma steg kan användas för att mäta andra typer av slangar, såsom de för bromsledningar . Saker du behöver
Wrench
Caliper ruler
Visa fler instruktioner
1

Avslöja bränsleledningen så att den är synlig och kan nås lätt . Ta inte bort bränsleledningen eller koppla bort den .
2

Placera toppen av en 1/4-tums skiftnyckel med en öppen ände över bränsleledningen . Skjut den försiktigt över linjen så att den ligger an mot röret . Läs skiftnyckel mätningar för att bestämma diametern på bränsleledningen .
3

Placera en tjocklek över bränsleledningen om nyckeln inte gav en korrekt behandling . Bromsok används för att mäta avståndet mellan två sidor av ett objekt . Justera tips av oket att passa tätt på vardera sidan av linjen . Ta bort bromsoket . Placera tips på en linjal och läs mätningen .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/74165.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.