Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Silverado Passenger Mirror Installation

Den sidospegel på en Chevy Silverado, oavsett om det är på förarsidan eller passagerarsidan spegel, är ganska lätt att installera. Du behöver inte ta bort den inre dörrpanelen att ersätta passagerarsidan spegel. Detta möjliggör utbyte med några kvalitet eftermarknadsprodukter, vilket kan spara en betydande summa pengar över produkter som köpts via bilfirma. Borttagning av spegelglas
Ström

passagerarsidan fönstret nedåt. Detta ger dig manöverutrymme spegeln seglet (plasten triangulära formning på insidan av dörren, motsatt spegeln) från insidan av dörren utan att skada fönstret. Nästa, ta bort den inre spegeln segel från dörrpanelen med en liten vinklad trim verktyg. Bänd från toppen av seglet först. Stycket har två klipp trotjänare som bara behöver bändas upp sina fästen. När klippen är unseated, pivot toppen av seglet utåt för att ta bort den nedre hållaren. Det lossnar ganska lätt, men vara noga med att inte repa lacken på fönsterkanten. Placera en trasa eller trasa under slutet av trim verktyg som hjälper dig att förhindra detta.

Nästa, ta bort isolatorn skumgummi avslöjas av seglet tas bort. Isolatom hjälper deaden väg buller och hindrar luft utifrån strömmar genom håligheten i dörren.

Vid denna punkt, kommer du att kunna se de tre spegel dubbar och muttrarna samt kablaget anslutning till spegeln. Innan du tar bort muttrarna, dra ut kontakten kablaget. Ta bort de 10 mm muttrarna med en spärr eller hylsnyckel. Var försiktig så att du inte tappar muttrarna ner i dörren hålighet, eller du måste ta bort panelen för att hämta dem. För att förhindra att släppa dem, placera en liten magnet bredvid varje mutter som du tar bort. Efter avlägsnande av sista muttern, vara redo att fånga spegeln om den faller. Spegeln kan lossna eller kan fastna i dörren, eftersom skummet packningen under spegeln kan ha förseglat det till dörren.

Flytta till utsidan av dörren och börjar vicka spegeln upp och ner (om det har fastnat i dörren). Det kommer inte ta mycket kraft för att bryta den förseglade packningen. Se till att den nya spegeln har en packning ersättare,. Annars måste du ta bort den gamla från under ytterbackspeglarna segel och placera den på den nya spegeln Addera Installera Mirror

omvänd ordning för att installera den nya spegeln. Återigen, var noga med att inte släppa muttrarna i dörren hålighet. Om du gör detta ensam, kommer den första muttern vara lite knepigt, eftersom du måste stödja spegeln med ena handen. Börja med den övre muttern för att stödja vikten av spegeln. Bara skruva muttern på tillräckligt för att hålla spegeln, dra åt. Vara noga med att inte dra åt muttrarna för mycket.

Efter att ansluta kablaget i den nya spegeln kontakten, är det bäst att testa spegeln för elektrisk drift innan du byter skum isolator och interiör segel.

Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/71743.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.