Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Elmotor Repair för en bil Fönster

När en bil har fönsterhissarna inte kommer att gå upp och ner , kan flera saker vara orsaken . En trasig strömbrytare eller dåliga ledningar är två exempel . Den elektriska fönster motor bör också ha en närmare titt tas på det när fönsterhissen problemen börjar ytan . Bedömning

En elektrisk fönstret motor kan testas för att se om det är anledningen till fordonets fönster kommer inte att gå upp och ner . Ett kondenserat bygel kan fungera att skicka ström förbi växeln och rätten till fönstret motorn . Om motorn inte svarar , kommer det att behöva bytas ut .
Reparation

hjälp av en voltmeter kan du kontrollera strömmen färdas från säkringsdosan till byta , och från brytaren till fönstret motorn . Lösa anslutningar kan hindra spänningen från att nå motorn och måste skärpas .
Byte

Eftersom det inre dörrpanelen måste tas bort för att nå en elektrisk fönster motor , ersätta dem kan anses vara knepigt på vissa typer av fordon . Efter avlägsnande av dörrpanelen , nu nitarna som håller fönstret motorn på plats kommer att tas ut med hjälp av en borr. Den ersättande Motorn kommer att ha sin egen nit för installation .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/74517.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.