Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man tar bort ett bakljus på en 2005 Honda CR-V

Ta bort bakljuset på 2005 Honda CR-V kommer att tillåta dig att komma åt lamporna i församlingen eller byt bakljusaggregat i sin helhet. En ersättare bakljusaggregat är tillgänglig via Honda återförsäljare, vissa auto-delar butiker eller en kollision delar leverantör. Du kan också vänja församlingar genom många rädda varv. Borttagning av bakljus tar bara ett par minuter och bara vanliga handverktyg för att slutföra jobbet. Saker du behöver
platt skruvmejsel
kryssmejsel
Visa fler instruktioner
1

Öppna bakluckan på din CR-V och lokalisera de två monteringsskruv täcker på innerkanten av bakljusaggregat. Omslagen är runda plast skivor, ungefär en tum i diameter. Bänd täcker med en platt skruvmejsel och ställ dem åt sidan.
2

Lokalisera de två Phillips-skruvar under montering skruvskydden och ta bort dem med en Phillips-skruvmejsel, med början undre först. Ställ in de två skruvarna åt sidan för nu.
3

Fatta bakljusaggregat med händerna och dra den rakt bakåt, släppa den från clipsen på kroppen. Leta lampan uttagen på baksidan av huset, vrid dem moturs till en 45-graders vinkel och dra hylsorna rakt ut på baksidan av enheten.
4

Dra bakljus glödlampan rakt ut av lamphållaren om du behöver ta bort lampan samt bakljusaggregat. Upprepa proceduren på motsatt sida om du behöver ta bort den andra bakljus samt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/72234.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.