Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Mitsubishi Eclipse Problem

Att göra sin debut för 1990-modellen, har blivit Mitsubishi Eclipse sedan utan tvekan ett av de mest populära sport kupéer i USA. Detta är på grund av sin tilltalande design, kraftfull motor och övergripande överkomliga priser. Mitsubishi är närvarande i sin fjärde generation, från 2006. 1st Generation

Första generationens Mitsubishi förmörkelser (1990 till 1994) är benägna att skaka onormalt. Detta kan lösas genom att ersätta överförings monteringsfästen. Andra frågor är bak buller skivbroms lösas genom införande av ljuddämpande shims, bullriga oljepumpar ersatts med motåtgärd pumpar med snedskurna skurna kugghjul och dålig manuell växellåda skift med en friktionsmodifieringsmedel till oljan genom hastighetsmätarkugghjul öppningen.

andra generationens

Felaktiga bränslepumpar är en vanlig företeelse i andra generationens Mitsubishi förmörkelser (1995 och 1999). I vissa fall skulle det bränsle tryckregulator behöver bytas ut för att stävja bullret, i andra skulle det filter i tanken måste unclogged

Övriga andra generationens Eclipse frågor är bullriga luftfjädring (. isolatorer kan installeras på de övre spolar), motor misständning på grund av ansamling av kol (byt tändstift och kablar plugg) och bakaxel buller, som kan fått bli av genom att ersätta de bakre bussningar (1995 och 1997) eller stötdämpare isolator församling (1997 till 1998).
Third Generation

Ett stort problem med tredje generationens Mitsubishi förmörkelser (2000 till 2005) är det automatisk växellåda, vilket kan uppleva turbulens på grund av termisk nedbrytning av den ursprungliga transmissionsolja (SPII). Spolning och påfyllning av systemet med reviderade SPIII vätska kan lösa problemet.

Reviderade bussningar finns att stävja fordonsbullret, och en bygel sele med ett filter kan installeras under förarstolen för att korrigera den korta orsakar bilens högtalare ljud när du använder elmanövrerad stol. Andra problem är svårstartad (reviderade reläer finns tillgängliga) och hoppa /stickning soltak (som kräver en motåtgärd drive-kablage).
Fjärde generationens

Problemen i fjärde generationens Mitsubishi förmörkelser (2006 presentera) är jämförelsevis små. Vissa fordon kan behöva omprogrammering av motorns styrdator i vissa fall att "Check Engine" tänds, och blinkers återställningskam i rattstången kan producera ett klickande ljud, som kan lösas med att införa en spacer mellan kolonnen och signalomkastaren monteringsskruv.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/71398.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.