Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur att bogsera en Mini Cooper

När en Mini Cooper krisar, är inblandad i en olycka eller på annat sätt inaktiverad, måste du följa vissa regler för att bogsera det ordentligt och för att undvika ytterligare skador på fordonet. Du måste använda särskild försiktighet eftersom Mini Cooper är en front-wheel-drive fordon. Den framhjulsdrivna mekanismen kan skadas om det inte bogseras korrekt. Mini Cooper bruksanvisningen anger lämplig metod för bilen bogseras. Saker du behöver
Wheel lift eller flak bärgningsbil
Tow passande för Mini Cooper
Tow rem
Visa fler instruktioner
1

Vrid tändningsnyckeln vad instruktionsboken kallar Position 1. I detta läge bromsljus, blinkers, signalhorn och vindrutetorkare kan användas, men motorn inte är igång. Om batteriet är dött eller elsystemet inte fungerar, bör nyckeln vara kvar i position 1 för att förhindra att servostyrningen låser ratten.
2

Säkra fordonet med hjulet lyft på framhjulen, eller dra den på flak bärgningsbil. Detta steg bör utföras av en person som är utbildad i att använda den här utrustningen. Om bilen ska dras på flak, använd sedan skruvad i släptåg montering finns i det bakre förvaringsfacket. Skruva den till en av de bogsera uttag på nedre främre eller bakre stötfångare. Skruva den på hela vägen och och bifoga en bogsera rem. Använd remmen att dra bilen på flak. Aldrig bogsera bilen alla avstånd på detta sätt, och aldrig använda någon annan metod för att dra den på ett flak.
3

Slå på de farliga indikatorerna när bilen bogseras. Om det elektriska systemet har misslyckats, sedan placera en varningstriangel i fönstret mot trafiken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/71641.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.