Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur får man en nyckel Gjord för KIA Sorento

Att förlora dina nycklar kan vara jobbigt, särskilt om du har en med en elektronisk nyckelbricka. Om du äger en Kia Sorento och förlorade nycklar, eller om du bara vill ha ett extra, kan du få en ny uppsättning ganska lätt så länge du har rätt information och kan bevisa att du har rätt få dem. När du får ditt exemplar, alltid testa den för att kontrollera att det fungerar innan du lämnar butiken. Saker du behöver
ID Key
Ägande papper
Visa fler instruktioner
vill ha en kopia
1

Ta din Kia bilnycklarna till närmaste Kia återförsäljare tillsammans med ID-tangenten. ID-nyckel har koden för att programmera elektroniska nycklar.
2

Gå till delar avdelning och begära en kopia din nyckel. De kommer att fråga om du vill ha en grundläggande nyckel eller ett elektroniskt. Grundläggande nycklar kan göras snabbt, men det kommer att finnas en väntetid för ett elektroniskt.
3

Visa Kia representant var din bil är om du vill ha en elektronisk nyckel. Den delar avdelning arbetstagaren måste programmera nyckeln till din bil.
Behöver byta
4

Skriv ner ditt ID-kod. ID-nyckeln vara i dina papper.
5

Gå till Kia återförsäljare delar avdelning som ligger närmast dig. Ge ett ägarbevis som du äger
6

bil, till exempel ditt ägande papper. Ge dem ID-nyckeln, liksom, vilket gör det möjligt för dem att leta upp bilen och få den information som behövs för att programmera knappen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/73500.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.