Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man tar bort en parkering lampa från en Chrysler Crossfire

Chrysler Crossfire, till stor del baserad på den första generationen Mercedes SLK, var "första kittlande frukt" av den kortlivade DaimlerChrysler fusionen enligt Edmunds.com. Kontrollera alla bilens lampor med jämna mellanrum för att säkerställa att de fungerar. Om parkering lampan på din Crossfire har brunnit ut, byt ut den direkt. Att göra det är en okomplicerad process som kräver inga verktyg och tar inte mycket tid. Saker du behöver
W5W lampor
denaturerad alkohol
Visa fler instruktioner
1

Stäng av fordonet och se ljuset omkopplaren är i läge "Off" . ställning
2

Skjut sidemarker enheten i bilen och skjut det framåt - för fram sidemarker ljus - och bakåt - för den bakre sidemarker ljus. Ljuset montering släpper från fordonet.
3

Vrid glödlampan församling moturs. Glödlampan församling kommer att släppa från sidemarker ljus. Tryck in glödlampan i montering och vrid motsols, lossa glödlampan.
4

Byt lampan genom att föra in den nya glödlampan och vrid medurs. Byt ut glödlampan monteringen genom att rikta in flikarna på enheten med de motsvarande flikarna på sidemarker ljus. Vrid medurs för att låsa den på plats.
5

Öppna huven och låsa den på plats för att ta bort de främre stående lampor. Vrid glödlampan församlingen motsols och ta bort den ur reflektorn.
6

Tryck in glödlampan i montering och vrid den moturs för att ta bort. Omvänd stegen för att installera en ny lampa.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/73068.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.