Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Vindrutetorkare fungerar inte på min 2000 Buick Park Avenue

Liksom de flesta personbilar, kan vindrutetorkarna på en Buick Park Regal sluta arbeta för ett antal skäl. De flesta torkare problem kan spåras till ett elektriskt fel. Vissa är enkla att upptäcka, diagnostisera och reparera, medan andra kan kräva en voltmeter och en mellanliggande kunskap om elektriska system. Instruktioner
1

Ligger säkringsdosan under förarsidan av instrumentbrädan. Ersätt de två säkringar som styr torkaromkopplarens och torkarmotorn. Båda säkringarna ligger på näst sista raden, med en tom säkringshållare mellan dem. Testa torkarna.
2

Kontrollera om bilens blinkers fungerar. Eftersom blinkersen sitter på samma switch som vindrutetorkare, kan växeln behöver bytas. Det är möjligt för blinkers att arbeta om vindrutetorkare inte fungerar, men det är osannolikt att båda slutar fungera samtidigt utan en switch problem.
3

Inspektera kablar under instrumentbrädan och huva. Använd en liten ficklampa för att leta efter slitna eller trasiga ledningar. Skräp och vanliga slitage-och-tår kan skada ledningarna. Återanslut trasiga ledningar, är noga med att linda in dem i eltejp, eller ersätta dem helt.
4

Kontrollera kopplingen vindrutetorkare, eller den del som rör din Park Avenues torkarblad. Om kopplingen är böjd eller skadad, byt ut den.
5

Lyft huven, slår torkarna på och lyssna till motorn placerad under torkar kopplingen. Om du inte kan höra motorn, kan det behöver bytas ut.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/74484.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.