Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man installerar Insprutningsmunstycken på '94-'95 Mustangs

Mustang är en serie bilar som tillverkas av Ford Motor Company sedan 1964. 1994 års modeller var det första fjärde generationens Mustangs och utgjorde en stor redesign från den föregående generationen. Standarden för 1994 och 1995 Mustangs var en 6-cylindrig 3,8-liters motor med elektronisk bränsleinsprutning. Den bränsleinjektor i dessa fordon är placerad på toppen av motorn och är en del av bränsletillförseln förgreningsaggregatet. Saker du behöver
Hylsnyckelsats
Motorolja
Momentnyckel
Visa fler instruktioner
1

Öppna tanklocket för att avlasta trycket i bränsletanken. Anslut bränsle tryckmätare T80L-9974-B till övertrycksventilen på bränsleförsörjningen grenröret. Placera den öppna änden av slangen för bränslet tryckmätare i en behållare godkänd för bensin. Öppna tryckmätaren för att avlasta trycket i bränslesystemet och koppla bort tryckmätaren från säkerhetsventilen.
2

Lossa klämmorna för bränsleledningar på bränsletillförseln grenröret och ta bort vakuum linjen på bränsle tryckregulatorn. Lossa bränsleledningarna från bränsletillförseln grenröret och lossa fästbultarna på bränsletillförseln grenröret med en hylsnyckel. Addera 3

Rock bränsleskenan montering och tillbaka försiktigt för att lossa den från bränsleinsprutarna. Använd samma teknik för att koppla bort bränsleinjektorerna från insugningsröret. Byt ut eventuella skadade O-ringar för bränslespridare.
4

Applicera ett tunt lager motorolja till O-ringarna och montera dem på bränsleinsprutarna. Anslut bränsleinsprutarna till bränsleinloppsröret genom att försiktigt trycka och vrida bränsleinsprutarna. Montera aggregatet bränsleskenan på bränsletillförseln grenröret och säkerställa de O-ringarna sitter ordentligt.
5

Efterdra alla skruvarna för bränsleförsörjning grenröret med en momentnyckel. Dessa bultar kräver ett moment av 15-22 foot-pounds för 3,8-liters och 5,0-liters motorer och 71-106 tumpund för 4,6-litersmotorer. Anslut bränsleledningarna i bränsletillförselanordningen grenröret och anslut vakuumledningen till bränslet tryckregulatorn. Fäst klämmorna för bränsleledningar på bränsletillförseln grenröret.
6

Slå på tändningen i några sekunder för att trycksätta bränslesystemet och starta motorn. Kontrollera och korrigera eventuella bränsleläckage.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/74467.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.