Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur byta ut 2002 Honda Accord s Luftkonditionering Filter

Byta filter luftkonditionering, också känd som en stuga luftfilter, i 2002 Honda Accord är en lite inblandade men bara kräver en enda skruvmejsel för att slutföra reparationen. Ett byte filter för Accord är tillgänglig från återförsäljaren, men eftermarknaden filter finns också tillgängliga från bildelar butiker, vilket kan vara lite billigare om du arbetar på en budget. Saker du behöver
Phillips skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Sitt i passagerarsätet på din Accord med dörren öppen. Leta upp och ta bort de två låsflikarna på vardera sidan av handskfacket och ta sedan bort de tre skruvarna i lådan med en Phillips skruvmejsel.
2

Dra luckan nedanför handskfacket loss och ta bort de två skruvar under handskfacket med skruvmejseln. Dra ut handskfacket ur instrumentbrädan och ställ den åt sidan.
3

Ta bort skruvarna från ändarna av metall bar med skruvmejseln bort då baren från instrumentbrädan. Ställ den åt sidan och leta upp vita filtret bakom det. Dra upp luckan framför filtret och dra ut filtret ur huset. Kasta det gamla filtret.
4

Skjut ett nytt filter i huset, skjut luckan över filtret och sedan placera metall bar på streck över filterhuset. Montera skruvarna och dra åt dem med skruvmejseln.
5

Skjut enheten handskfacket tillbaka in i instrumentbrädan och montera fästskruvarna under rutan liksom de tre skruvarna på insidan av lådan . Använd skruvmejseln för att dra åt alla skruvar tills de ligger tätt.
6

Tryck in de två låsflikarna på plats, en på vardera sidan av handskfacket, sedan knäppa den undre panelen på instrumentbrädan. Stäng handskfacket.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/72666.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.