Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man byter en FXST Carb

En FXST är en typ av Harley-Davidson motorcykel. F betyder "stor motor motorcykel" och X anger "sport." Den ursprungliga FX 1971 sattes samman från F och X-delar. "ST" står för "Softail", som är ett upphängningssystem utan synliga stötdämpare. Denna cykel är tillverkad före 2007, eftersom start i det året alla nya Harleys kom utrustad med bränsleinsprutning. Förgasaren, eller carb, är en konstant hastighet Keihin carb och det är lätt att byta på en lat eftermiddag. Saker du behöver
Torx hylsor
Allen uttag
Hylsnyckel
skruvmejsel
Maskeringstejp
Pen
Visa fler instruktioner
1

Sätt motorcykeln i friläge och säkerställa petcock är stängd. Starta och kör motorcykeln tills den hostar till ett stopp. Försök att starta om motorcykeln så att förgasaren är helt ur bensin.
2

Reach under bränsletanken, precis framför vänster knä, och lossa enrichener ratten. Låt ratten och kabeln hänga fritt.
3

Lossa luft skruvar locket på dammsugaren. Luftrenaren är mellan cylindrarna och den ursprungliga renare är antingen rund eller elliptisk beroende på år av ditt FXST. Avlägsna bultarna med antingen en Torx eller Insex-fattning, beroende på vilket år din cykel och om du redan har ersatt detta lock, och en hylsnyckel.
4

Dra ut de två andningsventiler rören som plugg i kroppen av din luftrenare och låt dem hänga fritt.
5

Unbolt och avlägsna luften renare, vilket innehåller en metall eller filterpapper med användning av antingen en Torx eller Insex-fattning och en hylsnyckel .
6

Lossa bränsle klämma linje slang med en platt skruvmejsel och dra ut slangen ur kroppen på förgasaren.
7

Följ båda vajrarna från gasreglaget till förgasaren gaspådrag cam. Markera de främre och bakre kablar med maskeringstejp och en penna, skruva och koppla loss båda kablarna. Låt dessa kablar hänger fritt.
8

Unbolt och avlägsna luften plattan renare uppbackning med en Allen-uttag och en hylsnyckel.
9

Rock förgasaren från sida till sida och dra ut den svarta, gummistövel som ansluter förgasaren till insugningsröret. Dra försiktigt enrichener montering genom motorn och ta bort förgasaren och enrichener montering som en enhet.
10

Skruva loss enrichener kabeln från baksidan av den gamla förgasaren. Skruva enrichener kablage till samma plats på baksidan av ersättare förgasaren. Handdra plastlocket kabeltätning.
11

Snake den enrichener ratten och kabel genom motorn under bränsletanken. Seat den nya förgasaren i insugningsröret boot.
12

Byt luftplattan renare uppbackning med en Allen socket och hylsnyckel. Detta är plattan som faktiskt håller carb till motorn.
13

Byt båda vajrarna på gasreglaget cam precis som de var när du började. Ta bort maskeringstejpen.
14

Byt luftfiltret och luftrenaren locket med antingen en Torx eller Insex-fattning och en hylsnyckel. Re-säkra enrichener ratten i klämman på vänster sida av motorcykeln.
15

Byt andningsventiler rören. Starta cykel för att säkerställa att den fungerar innan du sätter tillbaka kåpan över luftrenaren.
16

Byt luftrenarkåpan med en Torx eller Insex-fattning och hylsnyckel.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/75635.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.