Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur du jämför däckmärken

Alla däck är inte skapade lika. Varje märke har sina egna betyg för dragkraft, slitbanans livslängd och temperatur. Förutom de obligatoriska fordonsindustrin betyg, det finns speciella funktioner som vissa däckmärken har som andra inte. Innan du köper en uppsättning däck, göra en del efterforskningar på de märken som finns och ta reda på vilka märken är säkrast på vägen. Instruktioner
1

Jämför slitbaneförslitning av däckmärken innan du köper. Den slitbaneförslitning Värderingen ger en uppskattning av hur länge ett däck håller och finns på däcksidan. Slitbaneförslitning betyg på 400 eller högre är slitstarka däck.
2

Kontrollera om Traction värdering av olika däckmärken. Traction betyg berättar hur bra ett däck stannar på en våt yta. Dessa är klassade AA till C, med C är den lägsta poängen. Om du bor i ett vått område, jämför däckmärken rating AA eller A för säkraste däcket.
3

Titta på temperaturen betyg för olika däckmärken. Detta berättar hur värmetålig ett däck är. Temperatur betyg är klassade A till C, med C är den lägsta. Ta reda på om de speciella egenskaperna hos olika däckmärken
4

. Vissa däck kan ha förstärkta sidoväggar, ett tjockare skikt material, eller utformas med run lägenheter som tillåter en viss körning på en punktering.
5

Undersök rykte företaget som producerar den önskade däck varumärke. Vissa däckmärken har bra betyg, men företaget kan påminna om att varumärket av säkerhetsskäl.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/70954.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.