Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur Bättringsfärg repor med en flaska Painter

Repor i billack är en skamfläck och kan tillåta vatten att korrodera plåten om scratch fortsätter i primern under färgen. Röra upp scratch döljer fult och ger skydd mot rost skador. Flaska målare har en borste fäst i locket som gör att du kan använda bil bättringsfärg till en repa eller annan fläck utan specialiserade måleriverktyg. Saker du behöver
diskmedel
Plasthink
Vatten
600-grit sandpapper
1000-grit sandpapper
Klarlack flaska målare
Visa fler instruktioner

1

Lägg en tesked diskmedel till en plasthink. Fyll hinken med vatten. Tvätta bilen med tvålvatten. Skölj bilen med rent vatten och låt det torka i en timme. Kassera tvålvatten. Skölj skopan och fyll den med tre till fyra inches av rent vatten.
2

Placera en bit av 600-slippapper i hinken med rent vatten. Låt sandpapper blöt i vatten i 10 till 15 minuter Addera 3

Sand scratch med den våta 600-slippapper. Placera sandpapper tillbaka i vattnet var en till två minuter för att hålla slipyta våt. Skölj slipning skräp från färgen med rent vatten.
4

Ta av locket från flaskan målare. Anbringa färg på repan med borsten sitter i locket av flaskan målare. Låt färgen torka i 24 timmar.
5

Ställ en bit av 1000-grit sandpapper i rent vatten. Låt sandpapper i blöt i 10 minuter. Sand färgen tills det smälter in i omgivningen.
6

Ta av locket från en klarlack flaska målare. Applicera klarlack till grunden med penseln. Låt klarlack torka i 24 timmar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/74646.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.