Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Honda Rubicon Felsökning

Honda Rubicon är en all-terrain fordon som tillåter jägare och adventurists att täcka tuffa miljöer i lite tid. Om du har problem med din Honda Rubicon, finns det några saker som du kan göra innan du tar den till en serviceverkstad. Vanliga frågor bosatta i bränslet, batteriet eller motorn. Du kan diagnostisera dessa problem med lite krångel och minimal kunskap om de inre komponenterna för din Rubicon. Saker du behöver
Gas
sifonslangen
Töm behållaren
Voltmeter
Visa fler instruktioner
1

Sätt in nyckeln i Rubicon tändning och vrid den halvvägs för att engagera det elektriska systemet. Kontrollera bränslemätaren på höger sida av rattstången. Se till att du har tillräckligt med bränsle för att starta ATV.
2

Fyll bensintanken med färskt bränsle om du är på tomt. Se till att du inte använder bränsle som har suttit i en behållare utsatta för väder och vind. Om kondens har kommit in i bränslebehållaren vattnet i bränslet kan orsaka feltändningar i motorn.
3

Använd en sifonslangen att pumpa den gamla bränsle från bensintanken om detta är fallet. Avlägsna tanklocket från bensintanken och sätt sedan den ena änden av din sugslang i tanken. Anslut den andra änden av slangen i en tom behållare. Pumpa sifonslangen tills all gas har pumpats ut ur tanken och in i behållaren.
4

Fyll bensintanken med nytt bränsle. Byt tanklock och se till att du dra åt anslutningen till tanken. Om tanklocket är löst eller inte är närvarande, kommer luft komma in i tanken orsakar problem för förgasaren. Försök att starta om Rubicon.
5

Lyft sätet bort av Rubicon att avslöja batteriet. Använd en voltmeter för att testa batteriets anslutningar. Rubicons använder en 12-volts batteri. Anslut testledningarna till batteripolerna på toppen av batteriet. Du bör få en 11-12 volt läsning. Om du inte får denna behandling, byta ut batteriet.
6

Sätt Rubicon i neutralläge med växelspaken placerad på sidan av ATV. Håll "Up" och "Down" växla ner samtidigt och sedan släppa dem. Tryck båda knapparna igen och hålla dem i ungefär två sekunder. Titta på ATV display för en felsökning kod. Visa felsökning koden till en certifierad tekniker, kan vem utföra mer omfattande reparationer i motorn.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/75262.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.