Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man byter en strålkastare på en Saturn Vue

Sedan införandet av halogenstrålkastare i början av 1980, har tillverkarna använt mindre rum och mer komplicerade förfaranden för att ersätta strålkastare, och det finns ingen universell förfarandet för att ersätta dessa lampor. Saturn Vue har dock en av de enklare förfaranden strålkastare ersättare. Saker du behöver
Straightedge skruvmejsel
Ratchet och Hylsnyckelsats
Replacement strålkastare
Latex handske
Visa fler instruktioner
1

Lokalisera side- markör lätt montering bulten vid det övre hörnet av enheten. Avlägsna bulten med en spärr och en socket. Wiggle Sidomarkeringslyktan församling ifrån Vue förrän strålkastaren tas bort från dess hålighet. Vänd Sidomarkeringslyktan ljus uttag och kablage anslutning ett kvarts varv moturs för att ta bort glödlampan ur församlingen. Avlägsna enheten och förvara den på en säker plats där den inte kommer att få bort eller repig.
2

tillbaka till strålkastare montering och ta bort enheten fästskruvar med en spärr och en socket.

3

Sätt i linjal skruvmejsel i den lilla öppningen i toppen av strålkastare montering. Var noga med skruvmejseln passar (om det inte gör det, använd en mindre). Placera skruvmejseln genom öppningen och sedan in i strålkastare församling hållaren.
4

Skjut låsfliken av strålkastare montering hållaren mot motorrummet för att låsa upp den. Lyft strålkastare församling hållaren upp och ta bort strålkastaren församlingen från dess hålighet.
5

bort anslutningen kablaget från baksidan av strålkastaren. Använd skruvmejseln för att lyfta låsflikama på socketanslutningen, om det behövs. Vrid sockeln moturs ett kvarts varv för att ta bort den från pannlampan. Ta bort den gamla strålkastaren.
6

Ha en latex handske på ena eller båda händerna för att hantera den nya glödlampan. Olja på vår hud kommer att äventyra eller skada glaskolv halogenstrålkastare i kontakt. Sätt i strålkastaren genom omkastning av förfarandet. Testa pannlampan i hålrummet efter lampan och kabelstammen är installerade, men innan låsning av strålkastare församling hållaren.
7

Stäng lyset om lampan fungerar och sedan fortsätta vända den procedur att byta strålkastare och Sidomarkeringslyktan församlingar ljus.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/71211.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.