Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man gör en Auto Key

Det kan finnas några skäl som du behöver för att göra en ny nyckel för din bil. Du kanske har förlorat din gamla nyckel eller kanske du vill ha en extra nyckel till hands utifall. Göra en ny bil nyckel dessa dagar är lite mer komplicerat än vad som brukade vara. Modern bilnycklar innehåller programmerade mikrochip som är specifika för just din bil. Detta innebär att du kan inte bara gå ner till den lokala nyckeln butik och har ett duplikat. Du kommer att få arbeta med din bilhandlare. Instruktioner
1

Leta ramnumret (VIN) på din bil. Detta nummer kan hittas på höger sida av instrumentbrädan vid vindrutan, under huven, eller på insidan av förarsidans dörr. Gå till generalagenten där du köpt din bil eller köpa 2

någon återförsäljare som säljer märke och modell av din bil. Till exempel, om du äger en Ford Fusion, skulle du besöka en Ford-återförsäljare. Du kan behöva ringa i förväg för att boka tid. En extra fördel med ett möte är att det kan hjälpa dig att undvika en lång väntan på generalagenten.
3

Ge arbetstagaren på generalagenten ditt VIN och körkort. Detta krävs för säkerhet och identifieringsskäl och det kommer att visa att du är den rättmätiga ägaren av bilen. Om du gör en kopia nyckel och har den ursprungliga, ger det nyckeln till återförsäljaren.
4

Vänta återförsäljarens anställd för att göra en ny nyckel. Nyckeln kommer att programmeras med säkerhetskoder är unika för din bil. Hela proceduren tar ungefär en timme.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/73723.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.