Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Bakljus Glödlampa Installation på en Hyundai Santa Fe

Som på alla fordon, bakljus på Hyundai Santa Fe indikerar svängar och inbromsning under dagen, och de ger ökad synlighet för fordonet på natten. Utan bakljusen, skulle på natten bilar bakom dig bara se bilen när du bromsar eller de riktade positionsljus tänds. Baklyktor tas ofta för givet, eftersom föraren inte kan se dem när du kör. Dock kan även en ganska ny bil blåsa ett bakljus ut inom ett år eller så, beroende på dess användning. Lyckligtvis ersätta dem är ganska lätt. Saker du behöver
stjärnskruvmejsel
plast bända verktyg
Santa Fe 1157 bakljus lampor
Visa fler instruktioner
1

stänga av motorn och strålkastarna . Dra åt parkeringsbromsen till Hyundai Santa Fe.
2

Öppna hissen gate.
3

Ta bort de två skruvarna på sidan av bakljusaggregat med stjärnskruvmejsel för 2000 och 2006 modellerna. Använd plast bända verktyg för att bända av monteringsbandet för 2007 och senare modeller. Wire kabelstamsanslutningar fortfarande fäst på baksidan av bakljusaggregat, så var försiktig när du tar bort den.
4

Reach bakom bakljusaggregat och vrid bakljus sockeln moturs ett kvarts varv. Den bakljus på Santa Fe är ljuset centrerad på baksidan av enheten. Det är en dubbel-glödlampa som också innehåller stopp /bromsljus.
5

Håll uttag bakljusaggregat med ena handen medan du trycker något nedåt på lampan med den andra handen. Vrid glödlampan moturs ett kvarts varv för att ta bort den från sockeln.
6

Passa in de två små skåror för att ersätta 1157 bakljus med invändiga spår av uttaget. Tryck glödlampan ner i sockeln, med flikar linje och spår, och vrid glödlampan medsols ett kvarts varv för att låsa den i sockeln.
7

Test både bakljus och bromsljus innan du byter bakljusaggregat genom att vända på respektive borttagning förfarande.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/72734.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.