Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur får jag ett trasigt Contact Point Av en indikator?

Indikatorerna på en bil eller motorcykel måste vara funktionell för att fordonet är väg-värdig. Göra svängar eller filbyte utan att informera andra trafikanter kan vara mycket farligt. Om en av dina indikatorer har en bränd eller bruten kontakt, kommer det att bli nödvändigt att reparera den. Borttagning av kontakt och ersätta den med en ny är en mycket mer kostnadseffektiv lösning än att ersätta hela indikator. Saker du behöver
spårskruvmejsel
lödkolv
Spetstång
Visa fler instruktioner
1

slå av tändningen och ta ur kontakta klipp från batteriet. Använd skruvmejseln för att ta bort eventuella skruvar som håller fast indikatorn enheten på kroppen. Det bör lyfta ut som en komplett enhet.
2

indikatorinrättning består av en främre och bakre halvan, som vanligtvis hålls samman med hjälp av en fjädrande plast klipp överbrygga de två halvorna. Leta klippet och tryck den med bladet av skruvmejseln. De två halvorna ska separera, avslöjar insidan av indikatorn. Addera 3

Skruva loss lampan och lyft ut den ur aggregatet. Med baksidan av den borttagna enheten, bör du kunna se ledningarna. Leta upp brända eller trasiga kontakter.
4

Värm upp lödkolven och håll den på basen av kontakten. Metallen fliken på kontakten hålls på plats av en plast spade klipp, men den lödda elektriska anslutningen vid basen måste frigöras för att ta bort den från plastklämman. Smält lodet, noga med att inte röra vid plast åsar vid kanten.
5

Grip slutet av kontakt med nål-tång och dra det mot dig, ska den glida ut ur klipp, så att du kan ersätta det med ett nytt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/75733.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.