Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Honda MC Verktyg

En liten, bärbar verktygslåda är en viktig del av att vara en motorcykel ägare . Du kan fixa enkla frågor på din Honda motorcykel , som att byta ut en dålig tändstift eller dra en lös bult - om du har rätt verktyg . Kontrollera med bruksanvisningen för din modell Honda motorcykel för den exakta specifikationer av de verktyg som behövs för att arbeta med det . Tändstiftshylsa
p Om du äger en motorcykel , är chanserna goda att du kommer att behöva byta ut din tändstift ofta . Om detta händer när du är ute i mitten av en resa , måste du ändra dem på vägen . Bär alltid extra tändstift och en Tändstiftshylsa , gjorde en liten skiftnyckel speciellt för att ta bort tändstiften . Se till att din tändstiftshylsor är en metrisk motor . Kontrollera din Honda motorcykel instruktionsboken för att se vilken typ av tändstift din motor kräver .
Multi - Tool


Som namnet antyder , är ett multiverktyg en kompakt verktyg som kan utföra en mängd olika funktioner . Det kan vara en kniv , en skruvmejsel eller tång för att nämna några . Flera företag gör multi - verktyg , men de är universella , så välj den som utför de mest användbara funktionerna för dig ( se Resurser ) .
Allen Wrench Set
< br >

en insexnyckel är också känd som en " hex nyckel. " En insexnyckel uppsättning innehåller flera storlekar för olika jobb . De sexkantiga huvuden används för att driva de bultar och skruvar på din Honda motorcykel som har sexkantiga hylsor . Allen skiftnycklar är lätta och små så att de kan transporteras tillsammans med dig på din motorcykel .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/72795.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.