Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur reparera repor billackskvalitet

Många fordon ägare fruktar måla repor eftersom de minskar ett fordons utseende. Repor orsakas av dörren stötar i parkeringsplatser, flygande stenar från passerande fordon, skrapsår stötfångare och avsiktliga vandalism. Många repor bildas när objekt Jigg fordonets skyddande beläggning och grundfärg. Väderexponeringen kan eventuellt orsaka repor rust.Repair bil repor snabbt att återställa ett fordons utseende och förhindra strukturella skador. Även repor är oundvikliga, de flesta av dem är att avhjälpa rätt tillbehör. Saker du behöver Sida 2 msk flytande diskmedel
1 gallon vatten
Plasthink Sida 2 microfiber dukar
trädgårdsslang Sida 2 microfiber handdukar
skokräm
Microfiber appliceringssvamp
Ultrafina 2000-grit vått /torrt sandpapper
Gummi slipkloss
Bowl
Rubbing
Oscillerande power buffert med gnugga förening pad
frottéhandduk
Swirl märke Eliminator förening
Foam polermedel pad
Bilvax
Visa fler instruktioner
1

Blanda två matskedar flytande diskmedel med en liter vatten i en plasthink . Tvätta skrapade del av fordonet med tvållösning, med en mikrofiberduk. Ta bort all smuts och skräp från scratch och omgivande färgen.
2

Skölj färgen med vatten från en trädgårdsslang. Torka färgen noggrant med en microfiber handduk.
3

Torka skokräm över scratch, med hjälp av en dyna microfiber applikator. Använd en färg för skokräm som kontrasterar med färgen på bilens färg, för att bättre visualisera scratch. Applicera tillräckligt med skokräm för att fylla scratch.
4

Place ultrafina 2000-grit vått /torrt sandpapper på en gummi slipkloss. Fyll en skål med kallt vatten och två droppar av flytande diskmedel. Doppa sandpapper i lösningen.
5

Sand scratch med sandpapper, med korta, långsamma drag på en 60-graders vinkel mot repor. Applicera ett lätt tryck på sandpapper, tills skokräm skingras. Ofta doppa sandpapper i lösningen, hålla den fuktig hela tiden.
6

Torka slipade området noggrant med en ren microfiber handduk. Applicera en generös mängd gnugga föreningen direkt till området. Buff området, användning av en oscillerande ström buffert med en gnugga förening pad.
7

Torka av grumling från området med en frotté handduk. Ansök snurra sammansatt varumärke eliminator direkt till området.
8

Ta bort Rubbing pad från makten bufferten och ersätta den med en skum polermedel pad. Polera ytan med makt buffert och skum polermedel pad för att avlägsna eventuella kvarvarande spår av repan.
9

Torka området noggrant med en frottéhandduk för att avlägsna eventuella kvarvarande förening rester. Polera ytan med bilvax, med en ren mikrofiberduk. Applicera bilvax enligt tillverkarens anvisningar på produktens etikett.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/72744.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.