Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur du återställer en Dodge Engine Light

Check Engine tänds på kontrollpanelen på instrumentbrädan i din Dodge när omborddiagnos datorn läser en felkod från motorn . Du bör ta din Dodge till en kvalificerad mekaniker för att få problemet tittat på och , om nödvändigt , repareras innan du återställer ljuset . Du kan återställa ljuset i några minuter manuellt hemifrån med hjälp av ett enkelt verktyg köpas från din lokala Biltema . Eller de flesta bildelar butiker kommer att återställa det åt dig gratis . Saker du behöver
OBD Scan Tool Review Startnyckel
Visa fler instruktioner
1

Leta upp och öppna luckan gruppcentralen på din Dodge . Detta är inne i fordonet på undersidan av instrumentbrädan på förarsidan . Dra ner på locket från toppen av panelen med fingrarna .
2

Lokalisera en öppen port i gruppcentralen som har samma storlek och form som kontakten slutet på OBD Scan Tool . Anslut kontakten i porten .
3

Sätt nyckeln i tändningslåset och vrid den till läge "II" , vilket är precis innan motorn startar . Vänta tills lampan som blinkar på OBD Scan Tool för att stänga . Titta på instrumentbrädan ovanför rattstången för att se till att kontrollera motorn ljuset har stängts av också.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/72785.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.