Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Felsökning av en 1995 Audi A6 Quattro

Audi A6 Quattro är en sportig, fyradörrars sedan känd för sin bränsleekonomi. Om du har problem med din A6, finns det flera saker som du kan göra innan du tar den till en import butik. Många snabba lösningar kan användas för att få ditt A6 tillbaka på vägen. Vanliga frågor påverkar batteriet, bränsle-och kylsystem. Du behöver inte vara en Audi mekaniker för att få din A6 igång igen. Du kan göra det själv. Saker du behöver
Tänger Gas
Soda
Stålborste
Batteriladdare
Nytt batteri
50/50 kylvätska mix
Visa fler instruktioner

1

Vrid nyckeln i tändningslåset för att få din A6 instrumentpanel för att engagera. Se över de ringer på mätarna och se till att du har tillräckligt med bränsle för att starta fordonet. Om du inte har tillräckligt med gas, fylla tanken upp och försöker starta bilen igen. Om instrumentpanelen inte tänds, har du ett problem med ditt batteri.
2

Öppna huven med huven spärren på förarsidan under ratten. Lyft huven och lås den på plats med huven stången. Kontrollera över anslutningarna till batteriet på vänster sida av bilen. Addera 3

Dra åt anslutningarna med en tång. Se till att du inte har någon korrosion på batterikablarna. Rengör kablarna med läsk och en stålborste för att avlägsna eventuella korrosion.
4

Testa batteriet med en voltmeter för att kontrollera dess laddning. Om du har mindre än 11 ​​volt som körs på din 12-volts batteri, bifoga en batteriladdare till batteripolerna.
5

Lämna batteriladdaren på batteriet i minst 12 timmar att ladda enheten . Försök att starta om din bil. Om bilen inte startar, byt ut batteriet mot ett nytt.
6

Leta kylsystemet på vänster sida av bilen om din A6 är överhettad. Detta är märkt som "Kylmedel." Se till att du har tillräckligt med kylvätska i systemet. Fyll kylvätska tank med 50/50 blandning av kylvätska och vatten tills den når fyllningen linjen på sidan av tanken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/75284.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.