Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Felsökning av en 1999 F250 Ford Diesel lastbil som är svårstartad

Den 1999 Ford F-250 är en lastbil som många använder för att dra tunga objekt med god bränsleekonomi. Om din F-250 har en hård tid börjar, finns det några saker som du kan göra innan du får den bogseras till en verkstad. Du behöver inte vara en bilmekaniker för att få din diesel arbeta igen. Du kan göra det själv med lite krångel och minimal kunskap om lastbil reparation. Saker du behöver
Diesel gas
Sifon pump
Channel låser
Voltmeter
Jack
Visa fler instruktioner
1

Infoga din nyckel in på F-250 tändning och sedan försöker starta bilen. Kontrollera den elektriska panelen på instrumentbrädan. Titta på batterimätaren och gas mätare på instrumentbrädan. Om din lastbil inte har tillräckligt med gas för att starta, fylla tanken med diesel.
2

Använd lämpligt bränsle för lastbilen. Om du använder vinter diesel i sommar, måste du byta bränsle. Sommar diesel bör inte användas på vintern. Använd en sifon att pumpa gasen ut ur truckens bensintanken. Addera 3

Anslut ena änden av slangen i bensintanken. Sätt i den andra änden i en tom behållare. Pumpa sifonslangen att suga gasen ut ur tanken och in i behållaren. Fyll bensintanken med tillämplig diesel.
4

Kontrollera batteriets anslutningar till batteriet om din mätare visade att det fanns en låg kostnad. Öppna huven och lokalisera batteriet bredvid motorn. Kontrollera att batteriets anslutningar är korrekt anslutna till terminalerna. Den röda kabeln ska vara på den positiva (+) pol och den svarta kabeln ska vara på minuspolen (-). Använd ett par kanal lås för att säkra anslutningar.
5

Placera terminalen leder av voltmetern till batteriets anslutningar. Den diesel lastbil använder en 12-volts batteri. Du bör få en 11 till 12 volt avläsningen på voltmetern display. Om du inte får en 11 till 12 volt läsning från voltmetern, byta ut batteriet.
6

Jack den främre änden av lastbilen upp med en domkraft och sedan lokalisera den lilla svarta lådan på botten av motorn. Detta är startapparaten. Har en vän slå på tändningen och lyssna på startmotorn. Om du hör surrande eller klicka kommer från startmotorn, måste du ha den ersatt med en certifierad tekniker.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/75240.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.