Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Scissor Car Jack Säkerhet

En bil sax domkraft är en anordning för att lyfta och stödja ett fordon. Den sax domkraft är endast avsedd för att byta ett däck under nödsituationer. Denna typ av jack är originalutrustning för många bilar. Säkra Bil


Innan du använder en sax domkraft för att lyfta bilen, måste det område där fordonet är parkerat vara nivå för att säkerställa stabiliteten. Inställning av parkeringsbromsen och stänga av motorn kommer att bidra till att förhindra plötslig rörelse av bilen. Blockera hjulen med klossar, tegel eller träbitar kommer också att hålla bilen på plats. Bilen får inte ha några passagerare inne när du använder uttaget.
Stöttningspunkter

Bilar med sax domkrafter har angetts, förstärkt domkraftsfästen som att placera jack huvudet . Bilar med kropp-on-frame konstruktion (separat karossen monterad på ett chassi) har skåror på undersidan av ramen järnväg. Bilar med enhet-body konstruktion (kropp och ram inbyggt i en enhet) kan endast kapade på fästena. Resten av kroppen får inte vara stark nog att bära bilens vikt. Den jack huvudet ska vara trygg i fästpunkten.
Pallbockar

krypa under en bil som endast stöds av en sax domkraft är extremt farligt eftersom av risken för bilen falla. Pallbockar kommer att öka bilens stabilitet vid arbete under bilen är nödvändig. När bilen är tillräckligt höjs, bör två pallbockar ställas under ramen på bilen. Pallbockar kommer att stödja bilens vikt jämnt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/72515.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.