Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur hittar jag till Radio-koden för en 1995 BMW 318i?

I 1995 års 318i drivs av en fyrcylindrig motor och är en del av E36 generationen av BMW 3-serie. Som sådan, är det också en BMW som gjordes efter det att bolaget började utrusta stereoapparater i sina bilar med programmerbara radiokoder, en tradition som började 1990. Om radion, eller själva bilen är stulen, är det omöjligt att använda radion utan koden. Detta innebär också att koden behövs om batteriet kopplas bort eller dör. Saker du behöver
insexnyckel
platt skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Leta reda på de små, svängbara flikar på vardera änden av ansiktet av stereon . Bänd dem öppna med för hand eller använd en liten, platt skruvmejsel. Ta bort skruvarna som ligger bakom flikarna med en insexnyckel. Lägg skruvarna åt sidan.
2

Ta bort vredet som styr volymen på stereon om det är en alpin modell. Vrid ratten bakom volymkontrollen 90 grader med en insexnyckel. Vid denna punkt, bör den främre displayen på stereon poppa ut. Ställ in displayen åt sidan. Ta bort de två insexskruvarna placerade bakom skärmen med en insexnyckel.
3

Skjut radion rakt ut i konsolen så att du kan se toppen av radion. Leta reda på serienumret, vilket kommer att vara synlig på toppen av stereon. Skriv ned numret. Skjut stereo i konsolen och sätt tillbaka skruvarna.
4

Ta koden du skrev ner till din lokala BMW-återförsäljare. De kommer att kunna se koden upp på sin dator. Återförsäljaren får eller inte får betalt för att hämta koden. Ange koden i stereo, med knapparna på framsidan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/72514.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.