Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man byter Mirror passagerarsidan på en 2005 Camry

Byta ut en skadad eller icke-arbetande motordriven spegel på passagerarsidan av en 2005 Toyota Camry kräver avlägsnande av inre dörrpanelen för att komma åt anslutningen kablaget. Ta bort panelen och ersätta spegeln är en ganska godartad procedur som kan spara gör-det-själv-entusiaster både tid och pengar. Efter-marknaden speglar kan passa Camry direkt, men kom inte målas (om Camry är utrustad med målade speglar). Måla det före installationen, eller beställa en från generalagenten med rätt färg kod. Saker du behöver
plast bända verktyg
Phillips skruvmejsel
10mm mutterdragare
Visa fler instruktioner
1

Öppna passagerardörren och sedan stänga fönstret. Vrid tändningsnyckeln till läget OFF.
2

Bänd upp seglet beklädningsdetalj (mittemot sidan spegeln ovanför dörren panelen) med hjälp av plast pry verktyg.
3

Bänd bort dörrhandtag beklädningsdetalj (runt dörrhandtaget) med hjälp av plast pry verktyg.
4

Kräng av liten rektangulär kåpa i armstödet pull koppen med plast pry verktyg.
5

Kräng av små, runda fåfänga kontakten från dörrpanelen (ligger nära övre främre delen av det inre dörrpanelen) med plasten trim verktyget.
6

Ta bort de fem skruvarna från insidan dörrpanelen med Phillips skruvmejsel. En ligger i den lilla, runda fåfänga cap (bort), en ligger i dörrhandtaget församling, en ligger i armstödet pull cup (uppenbaras från trim borttagning) och de sista två är placerade i botten av dörren panel (synligt).
7

Bänd modulfönstret kontrollen uppåt bort från armen resten av inredningen dörrpanelen med plast pry verktyget och sedan dra de trådbundna anslutningarna från under modulen. Pressa plug klipp för att frigöra det från parning pluggar på modulen.
8

bort den sista skruven som håller dörrpanelen (avslöjas nedanför fönstret styrenheten) med skruvmejseln.

9

Bänd dörrpanelen bort från dörrkarmen med plast pry verktyg. Börja längst ner och sedan arbeta upp den vänstra och högra sidan av panelen för att avsätta dold panel klipp från dörrkarmen.
10

Dra lätt uppåt på dörrpanelen, men försök inte att ta bort det. Dra den långt bort från dörrkarmen för att nå bakom och koppla bort stången dörrhandtag och låsmekanism nära dörrhandtaget. Ta bort dörrpanelen och ställ åt sidan så ingen skada kan uppstå för det.
11

Lossa kablaget kommer från motordrivna spegel (ca 4 inches under spegeln).
12

Ta bort de tre spegel muttrarna från pinnbultarna med 10mm mutter förare, men spänna spegeln med ena handen (genom det öppna fönstret området) när du tar bort den sista. Spegeln kan hålla kontakten (fast) till dörren, men om det faller löst, kommer stagning det förhindra om från att ådra skada på yttre dörren och måla.
13

Installera den nya spegeln och sedan ersätta den inre dörrpanelen genom att vända på förfarandet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/72753.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.