Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur du ändrar bränslefilter på en 2002 Buick LeSabre

En smutsig bränslefilter kan orsaka grov prestanda , låg bränsleekonomi och andra problem motor relaterade till lågt bränsletryck . Bränslefiltret i en 2002 Buick LeSabre bör bytas var 30.000 miles eller när du misstänker problem med det . Byte tar bara några minuter och kräver inga speciella verktyg som många nyare bilar gör . Ett byte filter kan vanligtvis hittas på hyllan på de flesta ställen som säljer auto leveranser. Saker du behöver
Wrench set , metrisk
Visa fler instruktioner
1

Ta av locket gasen filler för att avlasta trycket i tanken . Öppna Säkring och relä låda i motorrummet och lokalisera bränslepumpens relä . Insidan av lock har ett diagram för att hjälpa dig att hitta det . Dra ut reläet . Starta motorn och låt den gå tills den dör . Detta kommer också att hjälpa till att lindra bränsletrycket .
2

vrid och dra för att koppla bort snabbkoppling på baksidan av filtret . Filtret är på insidan kanten av ramen skenan nära den bakre chaufför - sidohjul . Lossa den gängade anslutningen på den andra änden av filtret med en skiftnyckel .
3

Pop filtret ur sitt fäste och nafsa i en ersättare . Kontrollera att pilen pekar mot fronten av bilen . Knäpp den bakre kontakten på plats och dra åt muttern på främre kontaktdonet . Sätt tillbaka reläet. Sätt tillbaka locket gasen filler .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/72421.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.