Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur du ändrar en 1995 Cheverolet 1500 bakljus

Byta bakljus på 1995 Chevy 1500 series pickup tar bara ett par minuter och kräver endast grundläggande handverktyg. Glödlampan som används i bakljus är en 3157 lampa, finns på alla auto-delar butik eller via Chevy återförsäljare. Om byte av glödlampa på ena bakljus, det är en bra idé att byta glödlampa på den andra bakljus samtidigt. Eftersom båda glödlamporna kan förväntas pågå ungefär samma tid, kommer du att bli mindre benägna att ha en annan bakgrund bränna ut direkt efter att du ändrar den första. Saker du behöver
stjärnskruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Öppna bakluckan på din Chevy och lokalisera de två skruvarna i sidan av sängen strax innanför den bakljusaggregat. Ta bort de två skruvarna med en stjärnskruvmejsel och ställ dem åt sidan.
2

Dra bakljusaggregat bort från kroppen av lastbilen, lokalisera kontakten kabelstammen på baksidan av enheten och ta bort kontakten genom att släppa låstungan och dra i kontaktdonet gratis.
3

Leta lamphållaren fästskruvar på baksidan av enheten. Lossa skruvarna med en socket och ratchet, därefter separera lamphållaren från bakljusaggregat. Dra ut glödlampan ur lamphållaren och byt ut den mot en ny 3157 glödlampa.
4

Placera lamphållaren tillbaka på baksidan av bakljusaggregat, installera de två skruvarna och dra åt dem med en hylsa och spärrskaft. Dra inte åt skruvarna för hårt eller du kommer att spricka på bakljusaggregat.
5

Tryck in kontakten ledningsnätet till den bakre delen av bakljusaggregat, låsa den på plats. Placera bakljusaggregat på flaket och montera de två skruvarna och dra åt dem med en stjärnskruvmejsel. Stäng bakluckan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/72600.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.