Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur hitta äkta Ford Reservdelar

Många fordonsägare inte inser att inte alla delar i sin Ford bil tillverkades av Ford. De flesta stora bilföretag inte tillverkar alla delar till sina fordon i egen regi. Ford har avtal med mindre del tillverkare som bygger de delar som Ford installerar sedan i sina fordon. Dessa tillverkare ofta fortsätta att tillverka och sälja delar till andra företag, vilket innebär att du kan köpa reservdelar från en mängd olika källor. Beteckningen OEM står för Original Equipment Manufacturer. När du funderar på att köpa originaldelar till din Ford bil, leta efter delar som betecknas som OEM delar. Instruktioner
1

Kontakta din lokala Ford återförsäljare för reservdelar och service avdelning. Ford återförsäljare kommer att ha tillgång till alla OEM-delar och kommer att kunna erbjuda en tillverkare godkänd substitution om OEM för din bil är inte längre tillgänglig.
2

Besök någon Biltema, online eller fysiskt, och begäran OEM delar för din Ford bil. De flesta delar butiker lager OEM delar, liksom eftermarknaden uppgraderingar och alternativ.
3

Kontrollera lokala junkyards. Om du verkligen kämpar för att hitta en specifik del för din Ford bil som ingen verkar att tillverka längre, kan du försöka hitta den delen på ett junked fordon som är samma märke och modell som din egen.
4

Kontakta tillverkaren av den delen direkt. Om du behöver en viss punkt och inte har någon tur att hitta det, kan du ha möjlighet att spåra vilka faktiska fabriken byggde delen och skicka en förfrågan direkt till dem för en ersättare. Observera än detta inte kan fungera väl om tillverkaren är utomlands.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/73730.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.